Heipä hei!

Ancestral Living Finland syntyi kamppaillessani kroonisen suolistosairauden kanssa, kun aloin kyseenalaistaa länsimaisen lääketieteen näkemyksiä sairauksien hoidosta. Olin syönyt vuosia immunosupressiivisia lääkkeitä, käyttänyt kortisonia ja peräruiskeita, vaihtelevalla menestyksellä. Vaikka olinkin terveystietoinen, kävin salilla ja söin puhdasta ruokaa suurimman osan ajasta, minulla ei ollut aavistustakaan luontoyhteydestä, unirytmistä tai siitä, että prosessoidulla ruoalla ei ole mitään asiaa ihmisen elimistöön edes pienissä määrin.

Luonnolliselle polulle lähdettyäni en ole koskenutkaan lääkkeisiin, lauantaikarkkipussit ovat jääneet kaupan hyllylle ja baari-illat vaihtuneet saunailtoihin Vantaan Kuusijärvellä. Olen päivittänyt vuorokausirytmini palvelemaan hyvinvointiani ja syön ainoastaan puhdasta, luonnollista ruokaa. Ruokavalioni koostuu pääosin lähellä tuotetusta ruoholla ruokitusta lihasta, sisäelimistä, kasviksista, hedelmistä ja marjoista. Olen kokeillut jokaisen mahdollisen ääripään ruokavaliot ja sitä kautta kartuttanut tietämystä ja viisautta siitä, miten rakentaa ihmisen fysiologialle sopiva ruokavalio.

Väittäisin siis, että missioni on opastaa suomalaisille terveempiä ja luonnollisempia tapoja elää, riippumatta iästä, sukupuolesta, lähtötilanteesta tai asuinpaikasta. Jokaisella suomalaisella on mahdollisuus hyödyntää luontoyhteyttä, vaikka asuisikin kaupungissa. Jokaisella suomalaisella on myös mahdollisuus valita, mitä suuhunsa laittaa, joten nyt olisi jo korkea aika metsästää käsiisi ruoholla ruokittua lihaa ja sisäelimiä.

Olen sitä mieltä, että ihminen ei periaatteessa tarvitse mitään ravintolisiä. Joistain ravintolisistä voi kuitenkin olla hyötyä, sillä nykymaailmassa stressikuorma on valtavasti suurempi, kuin esimerkiksi kivikaudella. Olenkin valinnut kauppaani ainoastaan aidosti toimivia ja itse hyväksi toteamiani ravintolisiä, jotka kuitenkin käytännössä ovat oikeaa ruokaa - helpommassa ja kätevämmässä muodossa. Kaikki edustamani brändit ovat maailman kärkinimiä tuotteidensa saralla. Missään tuotteessani ei ole ainuttakaan lisä- tai täyteainetta.

Myymäni tuotteet ovat auttaneet itseni ohella monia kroonisista sairauksista ja allergioista kärsiviä, urheilijoita, raskaana olevia ja imettäviä äitejä, testosteronia janoavia miehiä, sekä tavan tallaajia energisemmän arjen luomisessa.

Onnea ja menestystä matkallesi kohti luonnollisempaa ja terveempää elämää!

Jalmari Ellonen

Ancestral Living Finland