Moi!

Nimeni on Jalmari Ellonen, olen 29-vuotias mies, ja Ancestral Living Finlandin perustaja. Yritykseni syntyi elämäntapani luonnollisena seurauksena. Ihmiselle luontainen elämäntapa, luonnossa liikkuminen, vuorokausirytmissä eläminen, treenaaminen, puhdas ja aito ruoka, ovat olleet osa arkeani jo useita vuosia. Krooniset sairaudet ja niiden hoitaminen länsimaisen lääketieteen voimin ei enää toiminut omalla kohdallani, eikä resonoinut omassa mielenmaailmassani, törmättyäni mm. biohakkerointiin ja itsensä kehittämiseen.

Elämäntavan ja ravinnon optimointi antoi minulle terveemmän ja stressittömämmän arjen, ja toivat lukuisia hyviä asioita elämääni, samalla kun haitalliset tavat ja asenteet pikkuhiljaa tippuivat pois kyydistä.

Krooninen suolistosairaus ja sen lukuisat sivuvaikutukset, kuten ihottumat ympäri kehoa, alkoivat vihdoin viimein kadota kehostani, kun jätin prosessoidut ruuat totaalisesti pois ruokavaliostani, aloin painottaa laadukkaan lihan, sisäelinten, luulienten, marjojen, ja helposti sulavien hiilihydraattien käyttöä. Huomasin, että aito ja ravinteikas ruoka valmistuu itseasiassa helposti ja nopeasti ilman monimutkaisia reseptejä ja kikkoja. Ryhdyin täydentämään ruokavaliota myös aidoilla ravintolisillä, jotka edesauttoivat ja helpottivat arkea entisestään. Parhaana esimerkkinä tästä pidän Luuliemijauheen käyttöä, jolla maustan joka päivä ruokani, eikä lientä tarvitse enää haudutella 18 tuntia padassa päästäkseen nauttimaan sen parantavista ominaisuuksista.

Olen valinnut verkkokauppaani ainoastaan aidosti toimivia ja itse hyväksi toteamiani tuotteita, joiden lisäksi harva tarvitsee mitään muuta yksittäistä ravintolisää. Kaikki tuotteeni tulevat pohjoiselta pallonpuoliskolta, joka jo itsessään kertoo siitä, että ne tukevat pohjoisessa asuvien ihmisten terveyttä. Kaikki edustamani brändit ovat maailman kärkinimiä tuotteidensa saralla. Kaikki tuotteet ovat myös aidoista raaka-aineista valmistettuja, ilman mitään lisä- tai täyte-aineita.

Olen kiitollinen mahdollisuudestani tuoda myymäni tuotteet teidän suomalaisten saataville. Tuotteeni ovat auttaneet monia kroonisista sairauksista ja allergioista kärsiviä, urheilijoita, raskaana olevia ja imettäviä äitejä, sekä tavan tallaajia energisemmän arjen luomisessa.

Hienoa, että olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi. Nähdään huipulla!

- Jalmari Ellonen

Ancestral Living Finland