Missiomme

Missiomme on tarkoituksemme. Tuoda ihmisten arkeen takaisin puuttuvia elementtejä, jotka moderni maailma on unohtanut. Olemme kehityksemme alkuvaiheista asti pyrkineet energiseen ja onnelliseen elämään. Moderni maailma on kehittynyt siihen suuntaan, että elämän elementit joilla pysymme terveinä, onnellisina ja energisinä ovat vaipuneet yhä enemmän unholaan. Ravintotiheä ruoka on vaihtunut ravintoköyhiin ja addiktoiviin vaihtoehtoihin, ja luontoyhteys on vaihtunut sisätiloissa oleskeluun.

Luonnon oikeat superfoodit antavat kehollemme niitä puuttuvia aineksia, jotka saavat meidät omaan elinvoimaamme.

Eläinten hyödyntäminen kokonaisuudessaan (nenästä häntään) ja sisäelinten nauttiminen on kuulunut luontoomme koko historiamme ajan. Nämä oikeat superfoodit antavat meille elintärkeitä ravintoaineita kaikkein tehokkaimmassa ja imeytyvimmässä muodossa, jonka ansiosta kehoillamme ja tietoisuuksillamme on mahdollisuus toimia optimaalisella tavalla.

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme. Luonnossa liikkuminen, ravintotiheän ruuan syöminen, aito yhteys toisiin ihmisiin, itsensä jatkuva kehittäminen ja liikkuminen ovat elintärkeitä hyvinvointimme kannalta. Pyrimme lisäravinteillamme parantamaan ihmisten mahdollisuuksia terveyteen ja onnellisuuteen.

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Tuotteemme ovat tuotettu eettisesti ja ympäristö huomioon ottaen. Sisäelin lisäravinteemme on tuotettu 100% ruohoa ja yrttejä syövistä onnellisista eläimistä, joiden laiduntaminen parantaa ja uudistaa luontoa.

Asiakkaamme

Tuotteemme on tarkoitettu kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ihmisille. Jos koet, että voisit olla energisempi, onnellisempi tai terveempi, tuotteistamme saatat saada hyvinkin niitä puuttuvia palasia, jotka auttavat sinua matkallasi parhaimpaan versioon itsestäsi. Tuotteemme sopivat kaikille iästä riippumatta ja ovat täysin luonnollisia, lisäaineettomia ja allergeenivapaita.