100% Grass Fed & Organic Beef Organ Mix

100% Grass Fed & Organic Beef Organ Mix

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

100% ruoholla ruokittu luomu naudan sisäelinsekoitus

  • Ruotsalaisista luomu & KRAV sertifioiduista eläimistä
  • Kasvatettu 100% ruoholla & yrteillä ja 0% viljoilla
  • Vapaa kasvuhormoneista, antibiooteista ja torjunta-aineista
  • 100% pakastekuivattu
  • Täysin allergeenivapaa


Miksi syödä sisäelimiä?

Sisäelimet sisältävät uskomattoman määrän mineraaleja, vitamiineja ja kofaktoreita jotka ravitsevat aivojasi ja kehoasi. Ruoholla ruokittujen eläinten sisäelimet ovat kaikkein ravintorikkainta ruokaa jota voimme syödä.

Niiden laaja ravintosisällöllinen profiili vitamiineista, mineraaleista ja entsyymeistä on korkeampi kuin missään muussa ruuassa planeetallamme. Kaiken lisäksi kehollemme kaikkein hyödynnettävimmässä muodossa.


Meidän ruoholla ruokitusta sisäelinsekoituksesta saat kaikki vitamiinit, mineraalit ja entsyymit joita löytyy maksasta, munuaisesta ja sydämestä. Kaikki yhdessä kätevässä pakkauksessa.


Kenelle lisäravinteemme sopivat?

Meidän sisäelin lisäravinteemme on tarkoitettu sinulle, joka haluat sisällyttää korkea laatuisia sisäelimiä ruokavalioosi ilman ruuanlaitosta syntyvää hässäkkää, epävarmuutta laadusta, tai haluat välttää sisäelinten erikoista makua.

Lisäravinteemme ovat täydellisiä myös sinulle, joka olet jo aloittanut sisäelinten syönnin, mutta haluat vielä mahdollisia lisähyötyjä monipuolisemmasta sisäelinten kirjosta.


Täysin lisäaineeton

Sisäelinsekoitus lisäravinteemme on täysin täyteaineeton ja lisäaineeton.


Kuivaus menetelmä

Tuotteemme ovat 100% pakastekuivattuja, joka säilyttää kaikki tärkeät ja lämmölle herkät vitamiinit, mineraalit ja kofaktorit, toisin kuin perinteisesti käytetty lämpökuivausmenetelmä.


Maatilojen tarkastaminen

Kaikki maatilamme käyvät läpi vuotuisen tarkastuksen taataksemme, että eläimet ovat terveitä ja pääsevät läpi KRAV:in tiukoista eläinten hyvinvointi vaatimuksista.

Kaikki eläimemme syövät 100% ruohoa ja yrttejä ja kaikki maatilamme ovat tarkoin valikoituja.

Tämä tarkoittaa, että voit olla varma siitä, että saat aina parasta mahdollista laatua.

Kaikki eläimemme elävät evolutiivisesti, laiduntaen vapaasti turmeltumattomilla laidunmailla ja niityillä koko tai lähes koko vuoden. Tämä mahdollistaa eläimillemme lajityypillisen käyttäytymisen ja onnellisen, terveen elämän.

Niinä kuukausina, jolloin eläimemme eivät pysty laiduntamaan tuoreella ruohoniityllä, niitä ruokitaan fermentoidulla nurmella (säilörehulla), joka on tehty täysin luonnollisella fermentaatio-menetelmällä, jossa nurmi fermentoituu omilla mikro-organismeillaan. Tämä on prosessi, jonka saatat nähdä tapahtuvan kesäkuukausina maaseuduilla suurissa valkoisissa palloissa.

Tuloksena siitä, että eläimet saavat syödä ravintoa mitä ne on tarkoitettu syömään, voimme taata sen, että lisäravinteidemme ravintopitoisuus on korkeimmalla mahdollisella tasolla.


RAVINTOSISÄLTÖ


Annoskoko: 6 kapselia

Annoksia pakkauksessa: 30

Pakkauksessa kapseleita: 180

Määrä päivittäisessä annoksessa (6 kapselia):


Ruotsalainen ruoholla ruokittu naudan sisäelinsekoitus (luomu) * 2700mg

Maksa: 900mg*

Munuainen: 900mg*

Sydän: 900mg*

* = Luonnon mukaisesti tuotettu


Valmistaja: Nordic Kings Supplements


Lisätietoja

Annoskoko on laskettu Weston A. Pricen suositteleman 100g naudan sisäelimiä viikossa mukaan.