Mountaindrop Altain Shilajit 40g

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Mountaindrop Altain Shilajit 40g

  • Orgaaninen mineraali- ja hivenaine kompleksi (85+ mineraalia)
  • Sisältää luonnollista humus- ja fulvohappoa
  • Tukee kokonaisvaltaista terveyttä
  • Vahvistaa hormonitoimintaa
  • Vähentää väsymystä ja uupumusta


Shilajit on mustaa tervamaista ainesta, jota muodostuu Himalajan ja Altain vuoristoissa muinaisesta maaperästä ja orgaanisesta kiviaineksesta. Shilajitia on kerätty jo vuosituhansien ajan ja sitä on ylistetty varsinkin itämaisissa kulttuureissa kaiken parantavana ihmelääkkeenä, joka tasapainottaa ihmisen sisäistä energiaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.


Alkuperä

Mountaindrop Altain Shilajit on peräisin Venäjän Siperiasta, Altai vuorilta, joiden 3000 metrin korkeuteen kohoavilta upeilta vuorenrinteiltä paikalliset keräävät tätä luonnon kultaa meidänkin käyttöömme.


Keräys ja puhdistus

Ensimmäisenä keräyksen jälkeen Shilajit puhdistetaan lämpimässä lähdevedessä. Siitä erotetaan lika ja kaikki muu ylimääräinen aines. Monet Shilajitin tuottajat eivät käytä puhdasta lähdevettä puhdistukseen, joka laskee merkittävästi tuotteen hintaa. Seurauksena valmis tuote on epäpuhdas ja jopa terveydelle vaarallinen sen mahdollisesti sisältämien raskasmetallien takia.

Mountaindrop Shilajitille on myönnetty kaikki vaadittavat sertifikaatit, joiden pohjalta takaamme parhaan mahdollisen laadun ja puhtauden tuotteelle. Kaikki Mountaindrop Shilajit tuotteet on valmistettu puhdasta vettä käyttäen ja ilman kemikaaleja.


Laboratorio testaus

Mountaindrop Shilajit testataan kahteen kertaan. Ensin Siperiassa ja sitten Euroopassa. Kaksoistestaus varmistaa, ettei tuotteessa esiinny liikaa raskasmetalleja eikä haitallisia bakteereita, tai mitään muutakaan siihen kuulumatonta. Löydät testit tästä.


TUOTETIEDOT

Käyttöohje: Liuota 1 mittalusikallinen (0,2-0,6g eli pienen jyvän tai maksimissaan herneen kokoinen annos) tuotetta lämpimään, puhdistettuun/suodatettuun veteen, teehen tai maitoon. Voit myös ottaa annoksen sellaisenaan ja antaa liueta suussa. Veden tulisi olla korkeintaan 40 asteista, jotta lämmölle herkät ravinteet säilyvät aktiivisina. (HUOM! Älä käytä hanaveden kanssa.)

Annoksia pakkauksessa: 75-200 (40g)

Valmistaja: Mountaindrop, Slovenia