Mountaindrop Shilajit 25g ja Kastanjahunaja 325g

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Mountaindrop matkusti ympäri maailmaa löytääkseen parasta mahdollista Shilajitia maan päällä. Löytäessään sen, he päättivät, että matka ei lopu siihen. Lopputuloksena syntyi tämä kaunis Shilajitin ja kastanjahunajan yhdistelmä, joka on aivan uskomatonta luonnon kultaa kaikessa kompleksisessa yksinkertaisuudessaan.

Shilajit ja kastanjahunaja toimivat harmoniassa toistensa kanssa. Shilajit tuo yhdistelmään immuunijärjestelmää vahvistavat ominaisuutensa sisältämiensä 85+ mineraalin ja vitamiinin, sekä humus- ja fulvohapon kanssa. Kastanjahunajan kokonaisvaltaista terveyttä stimuloivat ominaisuudet herkullisen makunsa kanssa tekee lopputuloksesta täydellisen.

Shilajit ja hunaja kumpikin kaikessa luonnollisuudessaan yhdistää rakkautemme terveempään ja elinvoimaisempaan elämään.


Hunaja

Mountaindropin kastanjahunaja tulee paikalliselta mehiläistarhurilta Sloveniasta. Mehiläiset elävät puhtaassa metsäilmastossa, kaukana kaupunkien ja teiden saasteesta. Hunajan laatu on suoraan verrannollinen mehiläisten hyvinvointiin.

Kastanjahunaja on täynnä mineraaleja, vitamiineja, entsyymejä, flavonoideja, antioksidantteja ja antibakteerisia aineksia. Se tuhoaa tehokkaasti patogeenisia bakteereita suolistosta.


Shilajit

Shilajitia esiintyy vain harvoissa paikoissa, ja tämä nimenomainen Shilajit on kerätty 3000 metrin korkeudesta Venäjän Altai vuoristosta.

Mountaindropin Shilajit on puhdistettu puhtaalla vedellä ilman kemikaaleja. Jokainen erä testataan laboratoriossa raskasmetallien ja bakteerien varalta.


Annostus ja sisältö: 1 mittalusikallinen (8g) vuorokaudessa sisältää 7,4g kastanjahunajaa ja 600mg Shilajitia

Annoksia pakkauksessa: 44 (350g)

Valmistaja: Mountaindrop, Slovenia