Mountaindrop Shilajit 40g

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Conqueror of Mountains

Shilajit on muinainen luonnosta peräisin oleva pihkamainen aines, joka sisältää yli 85 mineraalia ja vitamiinia, jotka tukevat elimistön optimaalista toimintaa. Shilajitia on käytetty varsinkin Aasiassa, jossa sen merkittävät terveyshyödyt on tiedetty jo tuhansien vuosien ajan. Shilajit tehostaa kognitiivisia ja psyykkisiä kykyjä, jotka ovat merkittävässä roolissa tukemassa meidän päivittäistä fyysistä, psyykkistä ja henkistä terveyttä.


Alkuperä

Mountaindrop Shilajit on peräisin Altai vuorilta, joita kutsutaan Venäjällä Altaiksi, Mongoliassa Altain Nuruuksi, ja Kiinassa Altai Shaniksi. Yhdessä ne muodostavat 2000 kilometrin pituisen Keski-Aasian vuoriston kaakkois-luoteis suunnassa aina Gobin aavikolta Länsi-Siperian tasangolle asti läpi Kiinan, Mongolian, Venäjän ja Kazakstanin. Rosoinen vuorijono saa nimensä mongolin kielisestä sanasta Altai, joka tarkoittaa "kultaista". Koostaan huolimatta Altailla on vain muutamia vuorenrinteitä, joiden pinnalle kohoaa paksua, mustaa tervamaista ainesta. Paikalliset tuntevat nämä jopa 3000 metrin korkeuteen kohoavat jyrkät mustan pihkan peittämät vuorenrinteet uskomattomine näköaloineen, ja keräävät Shilajitin meidän käyttöömme.


Keräys ja puhdistus

Ensimmäisenä keräyksen jälkeen Shilajit puhdistetaan lämpimässä lähdevedessä. Siitä erotetaan lika ja kaikki muu ylimääräinen aines. Monet Shilajitin tuottajat eivät käytä puhdasta lähdevettä puhdistukseen, joka laskee merkittävästi tuotteen hintaa. Seurauksena valmis tuote on epäpuhdas ja jopa terveydelle vaarallinen sen mahdollisesti sisältämien raskasmetallien takia.

Mountaindrop Shilajitille on myönnetty kaikki vaadittavat sertifikaatit, joiden pohjalta voimme taata parhaan mahdollisen laadun ja puhtauden tuotteelle. Kaikki Mountaindrop Shilajit tuotteet on valmistettu puhdasta vettä käyttäen ja ilman kemikaaleja.


Laboratorio testaus

Mountaindrop Shilajit testataan kahteen kertaan. Ensin Siperiassa ja sitten Euroopassa. Kaksoistestaus varmistaa, ettei tuotteessa esiinny liian suuria raskasmetallipitoisuuksia eikä haitallisia bakteereita tai mitään muutakaan siihen kuulumatonta. Löydät testit tästä.


Käyttöohje: Liuota 1 mittalusikallinen (0,2-0,6g eli pienen jyvän tai maksimissaan herneen kokoinen annos) tuotetta lämpimään, puhdistettuun/suodatettuun veteen, teehen tai maitoon. Voit myös ottaa annoksen sellaisenaan ja antaa liueta suussa. Veden tulisi olla korkeintaan 40 asteista, jotta lämmölle herkät ravinteet säilyvät aktiivisina.

Annoksia pakkauksessa: 75-200 (40g)

Valmistaja: Mountaindrop, Slovenia