Mountaindrop Shilajit Elixir Soap

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Shilajit Elixir Soap

Kaikki luonnossa esiintyvät 85+ mineraalia sisältävä muinainen ihmelääke Shilajit yhdistää parantavat voimansa muiden luonnollisten ainesosien kanssa ihoa ravitsevaksi eliksiiriksi.

Shilajit on tunnettu sen kognitiivisia kykyjä, hormonitoimintaa, ja kokonaisvaltaista hyvinvointia parantavista ominaisuuksistaan. Mountaindrop Shilajit on kerätty 3000 metrin korkeudesta Altai vuorilta Venäjältä.

Shilajit elvyttää ja nuorentaa ihoa, vähentää ryppyjä, ja parantaa ihon sävyä sen hormonitoimintaa ja stressiä tasapainottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Se myös ravitsee ja pehmentää ihoa, sekä tekee siitä kiinteämmän ja joustavamman.

Alusta loppuun asti käsintehdyssä Shilajit Elixir -saippuassa yhdistyy Shilajitin ainutlaatuiset ominaisuudet, ihoa hellivä kurpitsansiemenöljy, limoneeni ja E-vitamiinipitoinen risiiniöljy. Eteerinen piparminttuöljy raikastaa saippuan miellyttävällä tuoksullaan.


TUOTETIEDOT

Ainesosat: Sodium palmate, Sodium cocoate, Sodium olivate, Sodium Soyate, Sodium Sunflowerseedate, Sodium Ricinusate, Aqua, Pumpkin Oil, Mentha Piperita Oil, Shilajit, Limonene, Linalool