Nordic Kings 100% Grass Fed & Organic Beef Liver

Varastossa
Toimitusaika: 2-6 päivä(ä)

Kuvaus

100% Grass Fed & Organic Beef Liver

 • Nurmiruokitun naudan maksakapseli
 • GMO-, antibiootti- ja hormonivapaa
 • Pakastekuivattu
 • Allergeenivapaa
 • KRAV-sertifioitu


Miksi syödä sisäelimiä?

Sisäelimet sisältävät uskomattoman määrän mineraaleja, vitamiineja ja kofaktoreita, jotka tukevat aivojen ja kehon optimaalista toimintaa. Ruoholla ruokittujen eläinten sisäelimet ovat maailman ravintorikkaimpia ruokia.

Sisäelinten ravintosisällöllinen profiili vitamiineista, mineraaleista ja entsyymeistä on bioaktiivisesti korkeampi kuin missään muussa ruuassa planeetallamme.


Naudan maksa sisältää runsaasti:

 • Retinolia (todellista A-vitamiinia)
 • Folaattia (B9-vitamiinin luonnollista muotoa)
 • B12-vitamiinia (maailman paras lähde)
 • Hemirautaa*
 • Koliinia
 • Seleeniä
 • Kuparia*
 • Maksaspesifejä peptidejä, kofaktoreita ja entsyymejä

Maksa sisältää myös kaikkia rasvaliukoisia vitamiineja (A, D, E, & K), sinkkiä, kromia, B2-, B5-, ja B6-vitamiineja niiden uniikkien ja luonnollisten kofaktoreiden kanssa jotka parantavat radikaalisti ravinteiden imeytymistä.


* Retinoli

Naudan maksa on erinomainen retinolin eli A-vitamiinin bioaktiivisen muodon lähde. Imeytymisprosentti on hyvin korkea, noin 75% - 100%. Tätä voidaan verrata kasviperäisiin karotenoideihin, jotka kehon täytyy muuttaa A-vitamiiniksi ennen kuin se voidaan imeyttää. Imeytymisprosentti kasviperäisissä tuotteissa on alle 5%.

Retinoli on yksi tärkeimmistä testosteronin, DHEA:n, progesteronin ja pregnenolonin rakennuspalikoista. Se tehostaa aineenvaihduntaa ja vaikuttaa positiivisesti ihon kuntoon. Myös ihmisen immuunijärjestelmä tarvitsee runsaasti retinolia toimiakseen normaalisti.


* Kupari ja hemirauta

Ilman kuparia rauta-aineenvaihdunta ei toimi, eikä sinkki aktivoidu. Kupari ja retinoli yhdessä mahdollistavat sen, että rauta alkaa kiertää veressä.

Hemirauta on raudan muoto joka on sitoutunut hemoglobiiniin ja myoglobiiniin. Hemiraudasta imeytyy noin 40%, kun taas kasviperäisestä raudasta vain noin 5%.


Kenelle lisäravinteemme sopivat?

Jos laadukkaiden sisäelinten hankinta on vaikeaa, niiden maku ei miellytä tai valmistus tuottaa vaikeuksia, on sisäelinkapselit paras tapa hyödyntää sisäelinten ainutlaatuiset hyödyt. Sisäelinkapselit sopivat kaikille.


Pakastekuivaus

Tuotteemme ovat 100% pakastekuivattuja, joka säilyttää kaikki lämmölle alttiit vitamiinit, mineraalit ja kofaktorit.


Maatilojen tarkastaminen

Kaikki Nordic Kingsin raaka-aineiden tuottajat käyvät läpi vuotuisen tarkastuksen taatakseen, että eläimet ovat terveitä ja pääsevät läpi KRAV:in tiukoista vaatimuksista.

Kaikki tuottajien eläimet elävät evolutiivisesti, laiduntaen vapaasti laidunmailla ja niityillä lähes koko vuoden. Tämä mahdollistaa eläimille lajityypillisen käyttäytymisen ja onnellisen, terveen elämän. Niinä kuukausina, jolloin eläimet eivät pysty laiduntamaan tuoreella ruohoniityllä, niitä ruokitaan fermentoidulla nurmella (säilörehulla), joka fermentoituu omilla mikro-organismeillaan.

Eläinten onnellinen ja luonnonmukainen elämä näkyvät korkeina ravintoainepitoisuuksina myös niiden sisäelimissä ja valmiissa tuotteessa. Nordic Kingsin sisäelinkapselien kohdalla voit olla varma, että saat parasta mahdollista laatua.


RAVINTOSISÄLTÖ

Annoskoko: 6 kapselia

Annoksia pakkauksessa: 30

Pakkauksessa kapseleita: 180

Määrä päivittäisessä annoksessa (6 kapselia):

Ruotsalainen ruoholla ruokittu naudan maksa (luomu) * 2700mg

* = Luonnon mukaisesti tuotettu

Valmistaja: Nordic Kings Supplements

Lisätietoja: Päiväannos vastaa 15g tuoretta naudan maksaa.