Nordic Kings 100% Grass Fed & Organic Beef Spleen

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

100% Grass Fed & Organic Beef Spleen

  • Nurmiruokitun naudan perna + maksakapseli
  • GMO-, antibiootti- ja hormonivapaa
  • Pakastekuivattu
  • Allergeenivapaa
  • KRAV-sertifioitu
  • Lisä- ja täyteaineeton


Miksi syödä sisäelimiä?

Sisäelimet sisältävät uskomattoman määrän mineraaleja, vitamiineja ja kofaktoreita, joita tarvitaan tukemaan aivojen ja kehon optimaalista toimintaa. Ruoholla ruokittujen eläinten sisäelimet ovat maailman ravintorikkaimpia ruokia.

Sisäelinten ravintosisällöllinen profiili vitamiineista, mineraaleista ja entsyymeistä on bioaktiivisesti korkeampi kuin missään muussa ruuassa planeetallamme.


Pernan vahvuudet

Pernassa on valtavasti hemirautaa, enemmän kuin missään muussa ruuassa koko maapallolla. Yhdistettynä kuparirikkaaseen naudan maksaan perna on absoluuttisesti paras rautalisä anemiasta kärsiville.


Kupari ja rauta toimivat synergisesti. Vaikka saisit tarpeeksi rautaa, kuparin puuttuminen ravinnosta voi johtaa elimistön raudan puutokseen. Kupari mahdollistaa raudan kierrätyksen elimistössä.


Nordic Kings Grass Fed Spleen sisältää 60% pernaa ja 40% maksaa. Koska kapselissa on pelkästään aitoa ruokaa, se imeytyy erittäin tehokkaasti.


Pernan ja maksan yhdistelmä sisältää hemiraudan ja kuparin lisäksi runsaasti B12-vitamiinia, seleeniä, B2-, B3-, ja B6-vitamiineja, sinkkiä ja entsyymejä.


Käyttöohje

Ota sisäelinkapselit aina rasvaisen aterian yhteydessä parantaaksesi vitamiinien ja mineraalien imeytymistä.


Sisäelimiä on hyvä "mikrodosettaa", eli jakaa annosta useammalle aterialle päivän aikana. Samasta syystä sisäelimiä on parempi syödä pieni annos päivittäin, kuin isompi annos kerran viikossa.


Koska kalsium heikentää raudan imeytymistä, ota pernakapselit erillään kalsiumpitoisista ruuista, kuten maitotuotteista, ruodollisista kaloista tai luuliemestä.


Onko kapselien nieleminen hankalaa? Avaa kapselit ja sirottele ruuan päälle. Maku peittyy hyvin lihan, smoothien, keittojen tai kastikkeiden joukkoon.


Pakastekuivaus

Tuotteemme ovat 100% pakastekuivattuja, joka säilyttää kaikki lämmölle alttiit vitamiinit, mineraalit ja kofaktorit.


RAVINTOSISÄLTÖ

Annoskoko: 6 kapselia

Annoksia pakkauksessa: 30

Pakkauksessa kapseleita: 180

Määrä päivittäisessä annoksessa (6 kapselia):

Ruotsalainen ruoholla ruokittu naudan perna* 1800mg

Ruotsalainen ruoholla ruokittu naudan maksa* 1200mg

* = Luonnon mukaisesti tuotettu

Valmistaja: Nordic Kings Supplements

Lisätietoja

Annoskoko vastaa noin 15g tuoretta naudan pernaa ja maksaa.