Nordic Kings 100% Grass Fed & Organic Bone Marrow

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus


NORDIC KINGS LUUYDINRASVA

  • Ruotsalaisesta luomu naudasta
  • Kasvatettu 100% ruoholla ja yrteillä
  • Kasvuhormoni-, antibiootti- ja torjunta-ainevapaa
  • Valmistettu hellävaraisesti säilyttäen kaikki luuytimen ravinteet
  • Vain YKSI ainesosa, ei lisäaineita tai muuta sontaa


Luuytimen hyödyt

Luuydin on ehdoton osa koko eläimen hyödyntämistä ruokavaliossa. Se on erittäin täyteläisen ja herkullisen makuista, jonka lisäksi pullollaan hyödyllisiä ravinteita.

Luuydin sisältää merkittävästi mm:

  • Kollageenia ja glysiiniä
  • Glukosamiinia
  • Kondroitiinia

Sen lisäksi luuydin on vuorattu puna- ja valkosoluja ravitsevilla kantasoluilla, glukoosin säätelyyn ja rasvahappojen hajottamiseen osallistuvalla adiponektiinilla, ja energia-aineenvaihduntaan tarvittavilla B-vitamiineilla.

Luuydin sisältää 4 kertaa enemmän E-vitamiinia kuin tavallinen naudan rasva. Mineraaleista kalsium on luuytimen vahvuus.

Koska luuydin saadaan ruoholla ruokituista naudoista, sen omega-3 ja omega-6 suhde on optimaalinen. Sen lisäksi luuydin sisältää muita terveydelle edullisia rasvahappoja, kuten oleiinihappoa, steariinihappoa, palmitiinihappoa ja kunjugoitua linolihappoa (CLA).


Luuydinrasvan käyttö

Luuydinrasvaa voi käyttää minkä tahansa muun rasvan korvaamiseen ruuanlaitossa. Mieto maku sopii lähes ateriaan kuin ateriaan. Voit paistaa sillä lihat ja kasvikset, lisätä riisin tai perunamuusin joukkoon, käyttää sitä leivän päällä voin sijaan, tai lisätä vaikka rasvakahviin!


Valmistusmenetelmä

Luuydin on uutettu hellävaroen, jonka jälkeen kuumennettu miedossa lämmössä rasvan erottamiseksi sidekudoksesta. Lopputuloksena on puhdasta luuydinrasvaa, joka jäähdyttyään on kiinteää huoneenlämmössä.


Testaus

Luuydinrasva on pakattu lasipurkkeihin, ja valmistettu täysin ilman mitään lisäaineita. Lisäksi se on testattu laboratoriossa raskasmetallien varalta ja rasvahappokoostumuksen varmistamiseksi.


Alkuperä

Nordic Kingsin prioriteetti numero yksi on raaka-aineiden laatu ja alkuperä. Kaikki tuotteet ovat peräisin 100% ruoholla ruokituista, onnellisista ja terveistä eläimistä, jotka ovat päässeet laiduntamaan vapaana Ruotsin vehreillä maaseuduilla.


Säilytys

Säilytä luuydinrasva viileässä ja kylmässä - eli jääkaapissa. Suositeltu säilyvyysaika on avaamattomana enintään 12 kuukautta. Avattuna tuote säilyy 6 kuukautta jääkaapissa. Käytä puhdasta lusikkaa aina ottaessasi luuydinrasvaa, ja sulje purkki tiiviisti jokaisen käytön jälkeen suojellaksesi sitä kosteudelta ja ilmalta.


TUOTETIEDOT:

Ravintosisältö (100 grammassa):

Energiaa 3700 kJ / 900 kcal

Rasvaa 100%

- josta tyydyttyneitä 45%

- josta yksittäistyydyttymättömiä 44%

- josta monityydyttymättömiä 3%

- josta luonnollisia transrasvoja < 5%

Ainesosat: 100% ruoholla ruokittu naudan luuydin (luomu)

Valmistaja: Nordic Kings


Rasvahappoprofiili

Myristiinihappo 2%

Palmitiinihappo 23%

Palmitoleiinihappo 4%

Steariinihappo 17%

Oleiinihappo 42%

Linolihappo 3%

Muut rasvahapot 9%