Nordic Kings 100% Luomu Naudan Pernakapseli

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Nordic Kings 100% Luomu Naudan Pernakapseli

  • Pakastekuivattu ruoholla ruokitun naudan perna ja maksakapseli (sisältää 60% pernaa ja 40% maksaa)
  • Naudan perna on maailman paras hemiraudan lähde
  • Tukee normaalia rauta-aineenvaihduntaa
  • Tukee energia-aineenvaihduntaa, hormonitoimintaa ja vastustuskykyä
  • Vähentää väsymystä ja uupumusta
  • GMO-, antibiootti-, hormoni-, ja allergeenivapaa
  • KRAV-sertifioitu


Miksi syödä sisäelimiä?

Sisäelimet sisältävät lukemattomia mineraaleja, vitamiineja ja kofaktoreita, joita tarvitaan tukemaan aivojen ja kehon optimaalista toimintaa. Ruoholla ruokittujen eläinten sisäelimet ovat maailman ravintorikkaimpia ruokia.

Sisäelinten ravintosisällöllinen profiili vitamiineista, mineraaleista ja entsyymeistä on bioaktiivisesti korkeampi kuin missään muussa ruuassa maapallolla.


Pernan hyödyt

Pernassa on valtavasti hemirautaa, enemmän kuin missään muussa ruoassa koko maapallolla. Yhdistettynä kuparirikkaaseen naudan maksaan, on pernakapseli kertakaikkisesti maailman paras rautalisä.

Kupari ja rauta toimivat synergisesti. Vaikka saisit tarpeeksi rautaa, kuparin puuttuminen ravinnosta voi johtaa elimistön raudan puutteeseen. Kupari mahdollistaa raudan vapautumisen rautavarastoista verenkiertoon.

Pernan ja maksan yhdistelmä sisältää hemiraudan ja kuparin lisäksi runsaasti B2-, B3-, B6-, ja B12-vitamiineja, folaattia, seleeniä, sinkkiä, sekä sisäelinkohtaisia entsyymejä ja kofaktoreita.


Käyttöohje

Ota sisäelinkapselit aina rasvaisen aterian yhteydessä parantaaksesi vitamiinien ja mineraalien imeytymistä.

Koska kalsium heikentää raudan imeytymistä, ota pernakapselit erillään kalsiumpitoisista ruuista, kuten maitotuotteista tai ruodollisista kaloista.

Onko kapselien nieleminen hankalaa? Avaa kapselit ja sirottele ruuan päälle. Maku peittyy hyvin lihan, smoothien, keittojen tai kastikkeiden joukkoon.


Kenelle sisäelinkapselit sopivat?

Jos laadukkaiden sisäelinten hankinta on vaikeaa, niiden maku ei miellytä tai valmistus tuottaa vaikeuksia, on sisäelinkapselit paras tapa hyödyntää sisäelinten ainutlaatuiset hyödyt. Sisäelinkapselit sopivat kaikille.


Pakastekuivaus

Nordic Kingsin sisäelinkapselit ovat 100% pakastekuivattuja, joka säilyttää kaikki lämmölle alttiit vitamiinit, mineraalit ja kofaktorit.


Maatilojen tarkastaminen

Kaikki Nordic Kingsin raaka-aineiden tuottajat käyvät läpi vuotuisen tarkastuksen taatakseen, että eläimet ovat terveitä ja pääsevät läpi KRAV:in tiukoista vaatimuksista.

Kaikki tuottajien eläimet elävät evolutiivisesti, laiduntaen vapaasti laidunmailla ja niityillä lähes koko vuoden. Tämä mahdollistaa eläimille lajityypillisen käyttäytymisen ja onnellisen, terveen elämän. Niinä kuukausina, jolloin eläimet eivät pysty laiduntamaan tuoreella ruohoniityllä, niitä ruokitaan fermentoidulla nurmella (säilörehulla), joka fermentoituu omilla mikro-organismeillaan.

Eläinten onnellinen ja luonnonmukainen elämä näkyvät korkeina ravintoainepitoisuuksina myös niiden sisäelimissä ja valmiissa tuotteessa. Nordic Kingsin sisäelinkapselien kohdalla voit olla varma, että saat parasta mahdollista laatua.


TUOTETIEDOT

Annoskoko: 6 kapselia

Annoksia pakkauksessa: 30

Määrä päivittäisessä annoksessa (6 kapselia):

Ruotsalaisen ruoholla ruokitun naudan perna* 1800mg

Ruotsalaisen ruoholla ruokitun naudan maksa* 1200mg

* = Luonnon mukaisesti tuotettu

Valmistaja: Nordic Kings, Ruotsi

Lisätietoja: Päivä-annos vastaa noin 15g tuoretta naudan pernaa ja maksaa.