Paleo Powders Kefir Fermented Colostrum

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Ternimaito on todellinen luonnonihme. Vastasyntyneille se on kriittinen ravinnonlähde, joka mahdollistaa terveen elämän lapselle. Vauvaiän jälkeen nautittuna naudan ternimaito tarjoaa arvokkaita ravintoaineita, jotka ravitsevat ja tukevat kaikenikäisten terveyttä. Ternimaito on täydellisen tasapainoinen ja tiivis ravintoaineiden lähde.


Kefiiri fermentoitu ternimaito:

  • Pakastekuivattu raakana, jotta kivennäisaineet, vitamiinit ja kofaktorit säilyisivät täydessä potentiaalissaan
  • Sisältää voimakkaita immuunitekijöitä, kuten immunoglobuliineja, PRP:itä (proliinirikkaat polypeptidit), laktoferriinejä, glykoproteiineja, sytokiinejä ja vasta-aineita
  • Sisältää bioaktiivisia, välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita, entsyymejä ja aminohappoja
  • Yli 700 synergistä ainetta tiivistetyssä muodossa
  • Ternimaito lypsetään huolellisesti ja eettisesti ensimmäisten 24 tunnin aikana
  • Ei sisällä allergeeneja, antibiootteja, täyteaineita tai hormoneja
  • GMO-vapaa


Colostrum 2.0

Paleo Powders fermentoi ternimaidon kefiirin jyvillä. Kefiiriviljelmän laajakirjoiset mikro-organismit toimivat kuin pienet bioreaktorit luoden monia erilaisia ​​yhdisteitä, mukaan lukien runsaasti bioaktiivisia peptidejä, jotka ovat ainutlaatuisia kefiirille. Nämä äärimmäisen pienikokoiset aktiiviset biopeptidit osallistuvat lukuisiin tehtäviin kaikkialla ihmiskehossa. Ternimaidon alkuperäiset hyödyt säilyvät käymisen aikana, jolloin fermentoidusta ternimaidosta syntyy erityisen voimakas uutos.


Prebiootti, probiootti, parabiootti ja postbiootti

Prebioottisista vaikutuksista ovat vastuussa pienen molekyylipainon (<3000 Da) peptidit sekä monipuolinen kattaus polysakkarideja, kuten kefiraania.

Probioottiset vaikutukset tulevat elävistä mikro-organismeista, kuten: Lactobacillus spp (L. acidophilus, L. kefiranum, L. parakefir, L. helveticus, L. delbrueckii - bulgaricus, L. casei, Saccharomyces spp., Lactococcus ja C. lipolityca. Nämä monipuoliset kannat saadaan erittäin monimuotoisista romanialaisista kefiirin jyvistä, joiden sanotaan sisältävän suuren määrän CFU:ita ja kymmeniä erilaisia ​​bakteeri- ja hiivalajeja. Probioottiperäiset tekijät edistävät suoliston homeostaasia.

Parabioottiset vaikutukset johtuvat probioottien inaktivoiduista mikrobisoluista. Nämä ovat ehjiä tai rikkoutuneita soluja, jotka sisältävät solukomponentteja. Nämä komponentit sisältävät tekijöitä niin peptidoglykaaneista ja teikoiinihapoista pintaproteiineihin ja jopa raakasolu uutteisiin, joissa on monimutkainen kemiallinen koostumus.

Postbioottinen vaikutus johtuu lyhytketjuisista rasvahapoista, joita mikro-organismit tuottavat pidempiketjuisten rasvahappojen käymisen aikana, sekä entsyymeistä ja biosurfaktanteista.


Kefiiri fermentoinnin lisähyödyt

Bioaktiivisten peptidien lisäksi kefiirillä fermentoidusta ternimaidosta löytyy satoja muita biomolekyylejä. Pääkomponentteja ovat vapaat aminohapot, biologiset hapot, vitamiinit, probioottiset mikro-organismit, immunoglobuliinit, laktoferriini, siirtotekijät, kasvutekijät, entsyymit, sytokiinit, PRP:t, antioksidantit, endorfiinit, interleukiiniinterferonit, telomeraasi, transferriini, biotiini, L-karnitiini, melatoniini, insuliini, lysotsyymi, C3, C4 ja orosomukoidi, α-1-fetoproteiini, α-1-antitrypsiini, makrofageja aktivoivat tekijät (MAF), ksantiinioksidaasi ja laktoperoksidaasi.


Fermentoidut maitotuotteet vs fermentoimattomat

Kefiiriä pidetään fermentoitujen elintarvikkeiden kuninkaana. Fermentoitu maitotuote eroaa suuresti fermentoimattomasta. Käyminen muuttaa tavallista maitotuotetta monin tavoin paremmaksi. Maidon sokerit pilkkoutuvat, ei-toivotut ja mahdollisesti ongelmalliset komponentit muuttuvat prosessin aikana ja jäävät lopputuotteeseen vain pieninä määrinä, jos ollenkaan. Hyvä esimerkki on maitosokeri, laktoosi. Samalla käyminen lisää ravitsemuksellista tiheyttä, kun kefiiribakteerit ja hiivat tuottavat lisäravinteita. Tämä johtaa hyvin siedettyyn, ravitsemuksellisesti rikkaampaan ja terveellisempään tuotteeseen verrattuna fermentoimattomiin maitotuotteisiin.


Käyttöohje: 1 kapseli kaksi kertaa päivässä, ennen ateriaa

Ravintosisältö: Per 1 kapseli

Ternimaito (kefiiri fermentoitu) 500mg

Muut ainesosat: Selluloosa (kapseli)

Annoksia pakkauksessa: 120