Paleo Powders [R]evolutionary Magnesium

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

[R]EVOLUTIONARY MAGNESIUM

[R]evolutionary Magnesium yhdistää kaksi erittäin hyvin imeytyvää luonnollista magnesiumin muotoa kahteen niiden imeytymistä tukevaan ravintoainekompleksiin. Tällä ainutlaatuisella yhdistelmällä on erilaiset imeytymisnopeudet, jottei elimistö ylikuormittuisi magnesiumista.

Magnesiumoksidimonohydraatti on uutettu Kuolleesta merestä ja on ainutlaatuinen hydratoitu magnesiumin muoto, jossa vesimolekyylit ovat osana molekyyliyhdistettä - joka imeytyy erittäin nopeasti. Villistä merisalaatista uutettu magnesium on orgaanisesti sitoutunut leväsolurakenteiden sisään - joka imeytyy hitaammin.

Violetti bambusuola ja merikasviplanktoni tekevät tuotteesta ainutlaatuisen, tasapainoisen ja erittäin ravinteikkaan mineraalikompleksin, joka tukee elimistön kokonaisvaltaista toimintaa.


TUOTETIEDOT:

Annoskoko: 6 kapselia päivässä

Annoksia pakkauksessa: 30

Ravintosisältö (per kapseli): 50mg elementaalinen magnesium (25mg magnesiumoksidimonohydraatti, 100mg villi merisalaatti (ulva lactuca)), 50mg luonnollinen ravintoainekompleksi (9X violetti bambusuola, merikasviplanktoni), täyteaine (selluloosa), kapseli (selluloosa)

Valmistaja: Paleo Powders